Gemakkelijk in vorm komen en blijven!
Studio Slimshape | Gemakkelijk in vorm komen en blijven!
Studio Slimshape | Gemakkelijk in vorm komen en blijven!

Huidverbetering en huidverjonging

Het is zeker mogelijk!

Huidverstrakking en versteviging met Radiofrequentie

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we een percentage van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huidtextuur, lijntjes en rimpels; allemaal zichtbare ouderdomsverschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit.

Collageen en elastine zijn de ondersteunende basisproteïnen van de huid, die ervoor zorgen dat de huid stevig en veerkrachtig is. Naarmate de jaren vorderen, resulteert een vermindering van collageen in huidverslapping. De huid verliest haar soepelheid. Vanaf 25 jaar maakt de huid geleidelijk minder collageen aan, wat het ontstaan van rimpels en een verslapte huid tot gevolg heeft. Tijdens de menopauze zal dit proces drastisch versnellen.

Met de RF-behandeling kunnen wij dit proces nu tegen gaan door middel van pulsen die de huid binnendringen.

Hoe werkt een RF-behandeling?

Tijdens deze behandeling zal er een serum worden aangebracht op het te behandelen gebied. Dit serum geleidt de energie in de huid. Vervolgens wordt de behandelkop op de huid geplaatst en dringen de pulsen de huid binnen. Deze pulsen kunnen als licht prikkelend worden ervaren. Het is mogelijk dat na de behandeling een lichte roodheid en warm gevoel op de huid waarneembaar zijn. Deze verschijnselen verdwijnen doorgaans binnen een uur na de behandeling.

Voor wie is de Radiofrequentie bestemd?

Er is geen beperking qua leeftijd of huidtype. Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een huid wenst die er gladder, strakker en frisser uitziet en aanvoelt dan is deze behandeling beslist voor u.

Wanneer mag ik resultaten verwachten?

Bij bijna iedereen zien wij al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een volledige reeks behandelingen, met meetbare resultaten en textuurverbetering van de huid.

Is de behandeling klinisch getest?

Radiofrequentie-behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie mag een gladdere en strakkere huid verwachten, met resultaten die variëren van persoon tot persoon.